Politics and Animals – ny tidskrift om djur och politik


Issue1Cover_(1)Politics and Animals är en ny peergranskad open access-tidskrift om djur och politik som jag, Kurtis Boyer, Guy Scotton och Katherine Wayne är redaktörer för. Efter mer än ett år av förberedelser är vi i dag mycket glada att kunna släppa det allra första numret online. Alla artiklar i numret – liksom i alla kommande nummer – kommer att vara gratis och fritt tillgängliga för allmänheten.

About Politics and Animals:

We are pleased to announce the release of the inaugural issue of Politics and Animals, a peer-reviewed, open access journal exploring the human-animal relationship from the vantage point of political science and political theory. Politics and Animals hosts international, multidisciplinary research and debate — conceptual and empirical — on the consequences and possibilities that human-animal relations have for politics and vice versa.

The first issue of Politics and Animals is online now, featuring invited contributions from Elisa Aaltola, Paola Cavalieri, Stefan Dolgert, Sue Donaldson and Will Kymlicka, and Tony Milligan. The articles can be accessed without fees or subscriptions at our website: http://www.politicsandanimals.org.

For further information about the focus and scope of Politics and Animals or to subscribe to the journal’s RSS feed, please visit http://www.politicsandanimals.org.

We invite you to correspond directly with us at admin@politicsandanimals.org if there is any further information you may need.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *