Vegoforum, Veganprat och Veganistan


Här kommer några aktuella och roliga veganhändelser:

Vegoforum 2013

På lördag 25 maj anordnas Vegoforum 2013 på ABF-huset i Stockholm. Jag deltar själv under eftermiddagen i en paneldiskussion om djuretik tillsammans med Stockholmsfilosofen Sofia Jeppsson och Towe Wandegren från Teologiska institutionen vid Uppsala universitet. Arrangörer är Svensk Mat- och Miljöinformation.

Veganprat

En ny podcast om veganism och djurrätt har startats av Västeråssyskonen Staffan och Sara Andersson. Må den leva länge och i välmåga (eller allra helst läggas ner så snart som möjligt för att den inte behövs längre). Du kan ladda ner pratet eller lyssna direkt från hemsidan: Veganprat.

Veganistan

En ny sajt har öppnats med ambitionen att bli den främsta informationsresursen om veganvänliga restauranger och butiker över hela Sverige. Som användare kan du bidra genom att lägga in dina egna tips. Gå in på Veganistan och läs mer.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *